ariton despre demisia lui paskuj din alde sibiu: ’’un caracter puternic se vede atunci când e nevoie de muncă’’

Președintele organizației județene a ALDE Sibiu, Ion Ariton, spune că demisia lui Robert Paskuj din fruntea organizației municipale nu are nici un efect. Fostul senator îl ’’înțeapă’’ pe demisionar și spune că pierderea nu e iremediabilă.

’’În legătură cu anunțul făcut de fostul nostru coleg Robert Paskuj, astăzi, în mass-media, facem următoarea precizare: demisia acestuia nu influențează și nu are nici un efect în rândul organizației municipale și, cu atât mai puțin, în cea județeană. Domnul Paskuj a venit în partid după fuziunea cu Partidul Conservator și a fost NUMIT în funcția de președinte al organizației municipale. Nu a fost ALES președinte’’, se arată într-un comunicat ALDE Sibiu, remis către Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Robert Paskuj a demisionat din funcția de președinte al ALDE Sibiu 
”Gestul său de a pleca din organizație îi aparține, iar noi nu putem decât să-i urăm succes în cariera sa politică. Dar ar trebui să știe, chiar și la vârsta lui că un caracter puternic se vede atunci când e nevoie de muncă, nu atunci când se împart nume pe listele electorale. Nu este nici prima și nici ultima persoană care face acest gest, dar din fericire pentru organizația noastră nu se poate vorbi de o pierdere iremediabilă”, a precizat președintele ALDE Sibiu, Ion Ariton.

Ultima oră

Comentariul meu