raluca turcan: dacă guvernul nu va demisiona, pnl depune astăzi moţiune de cenzură

Liderul liberalilor spune că modificarea codurilor penale de către Guvern s-a făcut printr-un act de ”banditism politic”. Turcan crede actualul Guvern ar trebui să își depună mandatul.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a calificat adoptarea de către Guvern a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale drept un act de banditism politic comis în prag de seară pentru salvarea clientelei politice şi a anunţat că dacă Executivul nu va demisiona, liberalii, împreună cu parlamentarii USR, vor depune miercuri moţiune de cenzură, făcând apel la toate partidele de opoziţie să voteze moţiunea, anunță news.ro. ”Întregul Guvern PSD-ALDE trebuie să demisioneze. Acest Guvern trebuie să plătească pentru faptele săvârşite şi ar trebui să intrăm în alegeri anticipate. Dacă Guvernul nu va demisiona, PNL depune astăzi moţiune de cenzură. Acesta a fost un act de banditism politic, a fost o acţiune cu premeditare. Au negat în campania electorală că vor merge pe ordonanţe care să salveze corupţii, însă am văzut că în prag de seară, ca hoţii, au decis să-şi salveze clientela politică şi să sfideze o lume întreagă”, a declarat miercuri Raluca Turcan.
Preşedintele interimar al PNL a mai spus că cei din coaliţia PSD-ALDE s-au comportat ca un grup infracţional organizat şi a făcut apel la parlamentari de la toate partidele din opoziţie să voteze demiterea Cabinetului Grindeanu.
”Fac un apel la toate partidele de opoziţie să semneze moţiunea de cenzură. Fac apel, de asemenea, către toţi parlamentarii de bună-credinţă să voteze moţiunea împotriva Guvernului PSD-ALDE. Acest guvern iresponsabil trebuie să plătească”, a mai spus Raluca Turcan.

Ultima oră

Comentariul meu