foto – îmbulzeală și coadă până în stradă la biroul de înmatriculări auto din sibiu

Sute de oameni au stat la coadă pe 1 februarie încă de la ora 6 dimineața la Biroul de Înmatriculări Auto din Sibiu. Cetăţenii care solicită înmatricularea maşinii au fost programaţi cu bonuri de ordine.

Chiar dacă oamenii au stat la o coadă infernală, în jurul orei 13.30, toţi cei care au venit la Serviciul Înmatriculări Auto la primele ore ale dimineţii au fost programaţi cu bonuri de ordine personalizate, pe care este menţionată data şi ora la care se pot prezenta la ghişeu pentru depunerea dosarului.
” Până în prezent au fost distribuite 441 bonuri de ordine, atât pentru ziua de astăzi, cât şi pentru următoarele două zile, până în data de 3 februarie inclusiv. Cetăţenii care doresc să îşi înmatriculeze autovehiculul pot solicita în continuare bonuri de ordine pentru programare, programul cu publicul fiind astăzi până la ora 18.00. Vă reamintesc că pentru a preîntâmpina aglomeraţia la ghişeele de înmatriculări auto, începând cu data de 1 februarie conducerea Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Sibiu a luat decizia de a suplimenta cu două ore programul cu cetăţenii, până în data de 7 februarie inclusiv”, spune Odeta Veștemean, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.
Astfel, în perioada 1-7 februarie ghişeele de înmatriculări auto sunt deschise între orele 8.30 – 18.00, de luni până joi, iar vineri, între orele 8.30 – 16.00. În plus, solicitanţii sunt programaţi pe bază de bonuri de ordine personalizate, care se eliberează din incinta Serviciului Înmatriculări Auto, str. Andrei Şaguna nr.10.
Începând cu data de 1 februarie 2017, proprietarii de maşini nu mai trebuie să achite timbrul de mediu la înmatricularea unui vehicul, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit Legii nr.1/2017, prin care se renunţă la încasarea a încă 101 taxe nefiscale. Foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu