un sibian i-a dat mașina împrumut unui prieten, iar acesta a vândut-o fără să îi spună
Foto Arhivă

Un bărbat din Sibiu i-a dar mașina împrumut unui tânăr de 28 de ani din Poplaca. Cei doi erau prieteni, iar înțelegerea a fost ca tânărul să înapoieze autoturismul, dar în loc să facă acest lucru, l-a vândut.

În data de 30 ianuarie, în jurul orei 17,30, pe raza comunei Poplaca, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei I Poliţie Rurală Şelimbăr, a fost identificat un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, pe numele căruia poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.
În fapt, în data de 28 decembrie 2016, un sibian i-a încredinţat autoturismul pentru rezolvarea unor probleme, înţelegerea fiind ca, la final, maşina să fie returnată. În data de 30 decembrie, persoana în cauză a vândut autoturismul fără a da explicaţii proprietarului de drept al maşinii.
’’Autoturismul a fost recuperat şi returnat părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită’’, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu