tâlhărie în plină zi pe strada hipodromului din municipiul sibiu
Foto Arhivă

Un tânăr de 17 ani din Săliște a fost deposedat de telefonul mobil în timp ce mergea pe strada Hipodromului din Sibiu. Autorul tâlhăriei, un alt tânăr de 18 ani, a fost reținut de poliție.

În data de 30 ianuarie, în jurul orei 09,00, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 07,45, unui tânăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Sălişte i-a fost sustras telefonul mobil de către o persoană necunoscută în timp ce se afla pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu. În scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană au reuşit identificarea şi prinderea presupusului autor, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Tălmăcel, asupra căruia a fost găsit telefonul victimei.
’’Faţă de persoana în cauză, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Cercetările continuă pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale’’, spune Luciana Lazăr, de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu