Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat cu 100.000 de lei televiziunea România TV pentru derapajele din emisiunile despre Soros şi Macovei.

Televiziunea România TV a fost amendată cu 100.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), marţi, pentru emisiunile în care s-a discutat despre omul de afaceri George Soros şi pentru cele reclamate de Cristina Guseth, în care i s-au adus acuzaţii ei şi Monicăi Macovei.
Sancţiunea a fost propusă de Orsolya Eva Borsos şi a primit şapte voturi pentru, în cel de-al doilea tur de vot – Valentin-Alexandru Jucan, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Radu Bogdan Herjeu, Răsvan Popescu, Laura Georgescu.

În primul tur au fost votate trei propuneri. Prima a fost formulată de Dorina Rusu, de 200.000 de lei, votată de Valentin-Alexandru Jucan, Dorina Rusu, Florin Gabrea şi Gabriel Tufeanu. Cea de-a doua, formulată de Radu Călin Cristea, în valoare de 50.000 de lei, a fost votată de Monica Gubernat, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Propunerea Orsolyei Borsos a fost votată de Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Radu Herjeu şi Orsolya Borsos.
În cel de-al doilea tur, a fost votată propunerea de 200.000 de lei – Gabriel Tufeanu, Florin Gabrea şi Dorina Rusu au fost pentru, ceilalţi împotrivă.

Ultima oră

Comentariul meu