șoferi prinși alcoolizați la volan în weekend la merghindeal, mediaș și sibiu
Foto Arhivă

Nu mai puțin de patru șoferi au fost surprinși că se aflau la volanul unor mașini în trafic, în Merghindeal, Sibiu și Mediaș pe parcursul zilelor de weekend. Aceștia aveau o alcoolemie cuprinsă între 0,56 și 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A intrat cu mașina într-o turmă de oi
În data de 27 ianuarie, în jurul orei 18,30, pe raza comunei Merghindeal, un conducător auto în vârstă de 41 de ani, domiciliat în oraşul Agnita, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105, km. 19, a lovit o turmă de ovine aflate în traversarea părţii carosabile omorând 12 dintre acestea. La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea autovehiculului având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, în timp ce însoţitorul turmei a fost sancţionat contravenţional pentru că nu a luat toate măsurile pentru ca animalele să nu împiedice circulaţia rutieră.

Șofer băut prins în trafic pe Șaguna
În data de 28 ianuarie, în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri u oprit în trafic un autoturism condus pe strada Andrei Şaguna de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în loc. Sălişte. La testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

A întors pe linia continuă și l-au depistat că era băut
În data de 28 ianuarie, în jurul orei 20,30, în municipiul Sibiu, un şofer a fost oprit de către poliţişti după ce a fost depistat efectuând o manevră de întoarcere neregulamentară pe strada Henri Coandă. În urma testării alcoolscopice, rezltatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care, pe numele şoferului, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Sibiu, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Șofer mort de beat și la Mediaș
În data de 29 ianuarie, în jurul orei 16,30, în municipiul Mediaş, poliţiştii au fost solicitaţi pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs pe strada Aurel Vlaicu. La locul producerii evenimentului a fost identificat şi conducătorul auto vinovat, un medieşean în vârstă de 46 de ani, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat rezultatul de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu