Anul acesta sunt scoase la concurs un numărul de 480 locuri în colegiile naţionale militare, 658 locuri în învăţământul militar universitar şi 411 locuri în învăţământul militar postliceal.

Biroul Informare Recrutare din cadrul CENTRULUI MILITAR JUDEŢEAN SIBIU aduce în atenţia tinerilor (băieţi şi fete) care doresc să candideze pentru admiterea în colegiile naţionale militare, şcolile de maiştri militari şi subofiţeri sau academiile militare în anul şcolar 2017-2018, faptul că se pot prezenta la sediul din Calea Dumbrăvii nr.28- 32, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi.
Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi concursul de admitere se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare.
Sunt scoase la concurs un numărul de 480 locuri în colegiile naţionale militare, 658 locuri în învăţământul militar universitar şi 411 locuri în învăţământul militar postliceal. Relaţii la nr. de telefon 0269/244712.

Ultima oră

Comentariul meu