victorie mare pentru csu sibiu în deplasarea de la pitești

CSU Sibiu a reușit să învingă vineri seară în meciul jucat în deplasare la Pitești. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 71- 80-71 (21-17, 12-21, 12-33, 25-20) în fața echipei locale și și-a asigurat practic locul în grupa 1-6 și implicit în play-off.

Sibienii au dominat în mare partida de la Pitești. Accidentații Mijajlovic și Popescu au fost printre cei mai buni jucători de pe teren. Tehnicianul Dan Fleșeriu s-a arătat mulțumit atât de victorie cât și de jocul prestat de elevii săi. ”A fost un meci greu, în care băieții au arătat că au înțeles faptul că, de acum înainte, fiecare dintre aceste trei meciuri, cu Pitești, Mureș și Timișoara, va trebui abordat ca și o finală. Mă bucur că am câștigat iar acest lucru l-am reușit mai ales datorită apărării. Astăzi apărarea a funcționat mai bine ca în alte meciuri, iar acesta se vede din raportul de recuperări câștigate împotriva echipei cu media cea mai bună la recuperări, din întregul campionat. Mă bucură aportul jucătorilor care au venit de pe bancă și care au făcut tot ceea ce a trebuit pentru a avea un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

CSU:
Mijajlovic 21, Lalovic 16, Popescu 14, Cooper 13, Davis 9, Hardy 7.

După această partidă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BC Mureș Tg. Mureș, miercuri,
1 februarie 2017, de la orele 19:00, meci care nu va fi televizat. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, între orele 9.00-15.00, dar și online de pe www.csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu