se demolează fabrica de bere trei stejari. lidl construiește aici un nou magazin

Consilierii locali vor aproba vineri documentația de urbanism prin care se demolează fabrica de bere Trei Stejari și se aprobă construirea unui supermarket de către cei de la LIDL.

În ședinta de Consiliu Local de vineri, primăria își dă aprobarea pentru documentația de urbanism PUZ+RLU-Demolare construcţii existente, Construire supermarket, Organizare de şantier, amplasare panouri publicitare si totem , amenajare accese şi parcaje, branşamente, racorduri Ia utilăţi, împejmuire proprietate Sibiu, pe strada Bâlea numărul doi. Practic se pune pecetea pentru demolarea fabricii de bere Trei Stejari pentru a face loc amenajării celui de la patrulea magazin Lidl din zona municipiului Sibiu.
Acesta se va întinde pe o suprafață de aproape 2500 de metri și se va amenaja și o parcare cu 100 de locuri. Investiția este cifrată la aproximativ două milioane de euro.se demolează fabrica de bere trei stejari. lidl construiește aici un nou magazin

Despre fabrica Trei Stejari
Conform wikimapia.org, industria berii în Sibiu, datează din anul 1717, când şi-a început activitatea prima fabrica de bere situată pe Strada Turnului. Fabrica Bere Trei Stejari ia naştere în 1889, ca un rezultat al alipirii Fabricii de Bere a lui Frideric Jikeli de fosta Fabrica de băuturi spirtoase a lui Thomas Binder si Fii din Sibiu. În anul 1948 fabrica este naţionalizată, având o capacitate de producţie de 9240 hl.Începând cu anul 2000, fabrica Bere Trei Stejari demarează un program de modernizare, ce se intensifică cu luna august 2004 prin achiziţionarea unei serii de utilaje de inaltă performanţă în conformitate cu Standardele Europene.

Ultima oră

Comentariul meu