prinși că mergeau cu mașini neîmmatriculate la tălmaciu și copșa mică
Foto Arhivă

În data de 26 ianuarie, poliţiştii rutieri au identificat doi conducători auto aflaţi la volanul unor autoturisme neînmatriculate pe DN7 și DN14.

În jurul orei 10,30, pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, un şofer în vârstă de 21 de ani, domiciliat în oraşul Tălmaciu, conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie expirase in data de 17 ianuarie.
În jurul orei 11,20, pe DN 14, pe raza oraşului Copşa Mică, un şofer în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Axente Sever, se afla la volanul unui autoturism care avea aplicate plăcuţe cu numere provizorii expirate din data de 28.07.2016. De asemenea, s-a constatat că plăcuţele în cauză fuseseră atribuite unui alt autoturism.
Astfel, celor doi conducători auto le-au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în cazul primului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu numere false, în cazul celui de-al doilea şofer. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu