poliția i-a prins pe hoții de haine din containere pe baza imaginilor publicate de ora de sibiu

Poliția Municipiului Sibiu s-a autosesizat în urma imaginilor publicate de Ora de Sibiu cu persoanele care furau haine dintr-un container amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Polițiștii au reușit pe baza fotografiilor publicate de către Ora de Sibiu să identifice cele două persoane care miercuri seară scotoceau și furau haine și încălțăminte dintr-un container amplasat în municipiul reședință de județ. ”Ne-am autosesizat în urma publicării articolului pe Ora de Sibiu și s-au făcut cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. A fost identificată o persoană, respectiv o femeie. Urmează a fi adusă la poliție și o a doua persoană, cea care era în mașină”, ne-a explicat Elena Welter de la IPJ Sibiu.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII ȘI ALTE FOTOGRAFII
Astfel persoana care scotocește în container după haine este o femeie în vârstă de 32 de ani și este din Sibiu și are o condiție socială precară. Polițiștii fac cercetări în continuare în acest caz. Containerul de pe Mihai Viteazu face parte dintr-un proiect ce are o dimensiune socială care constă în donaţii materiale şi acordarea unor servicii sociale primare pentru persoanele vulnerabile şi expuse riscului de excluziune socială cum ar fi: familiile cu mulţi copii, vârstnici aflaţi în dificultate, persoanele cu dizabilităţi.

Ultima oră

Comentariul meu