ce facem și cum ne distrăm în weekend la sibiu

Posibilitățile de distracție nu sunt prea numeroase în acest weekend la Sibiu. Fuga Lolelor va anima străzile din centrul Istoric, iar petrecerile cele mai atractive au loc la Ursus Cotton Pub.

Fuga Lolelor prin Agnita și Sibiu
Pentru că împlinește zece ani de la înființare, Asociația ”Breasla Lolelor” aduce anul acesta tradiționala Fugă a Lolelor și la Sibiu. Evenimentul va avea loc în data de 28 ianuarie, începând cu ora 11:00. Programul Fugii include atât o demonstrație în centrul istoric al Sibiului cât și câteva ateliere tematice în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Mai multe DETALII AICI

Super petreceri în Cotton Pub
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. ce facem și cum ne distrăm în weekend la sibiuDistracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Spectacol de excepție la Teatrul Gong
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 29 ianuarie, ora 11:00, premiera spectacolului „Povestea lui Rapunzel” în regia lui Gavriil Pinte. Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, în avanpremieră, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 18:00.
Mai multe DETALII AICI

Ultima oră

Comentariul meu