Meci greu pentru CSU. Fleșeriu merge cu doi accidentați la Pitești

CSU Sibiu joacă vineri după amiază în deplasare cu una dintre echipele cu evoluții bune în acest sezon. Dan Fleșeriu are mari bătăi de cap în privința a doi jucători pe care nu știe încă dacă se poate baza, Popescu și Mijalovici fiind incerți înaintea meciului de la ora 18.00.

Sibiu dispută în direct pe Digi Sport 4, una dintre cele mai dificile partide din actualul sezon. Universitarii evoluează în deplasare cu BCM Pitești. ”Avem un meci foarte greu, cu una dintre echipele cele mai bune din campionat, care a câștigat meciul cu una dintre contracandidele la intrarea în primele șase echipe. Mă refer la Timșoara, pe care a învins-o la 20 de puncte. Așadar, ne așteaptă minute grele acolo. Suntem însă pregătiți și sper să facem o apărare suficient de bună ca să le punem probleme și să încercăm să venim cu o victorie acasă”, a spus antrenorul sibian Dan Fleșeriu, înaintea plecării spre Argeș.
Din păcate Sibiul are și probleme de lot. Bogdan Popescu și Igor Mijajlovic sunt deocamdată incerți pentru acest meci. ”Suntem cam în aceeași situație. Vom vedea dacă ceilalți vor putea acoperi absența lor sau dacă va fi cazul să forțăm. Sunt convins însă că băieții vor încerca să facă tot ceea ce pot. Nu sunt încă refăcuți sută la sută”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Urmează intermediara cu Tg. Mureș
După partida de la Pitești, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, miercuri, 1 februarie 2017, de la orele 19:00, meci care nu va fi televizat. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, între orele 9.00-15.00, dar și online de pe www.csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu