video – victorie lejeră pentru csu în fața lui dinamo. proteste ale fanilor în tribună

CSU Sibiu nu a avut deloc emoții în meciul de sâmbătă seară cu Dinamo. Universitarii s-au impus cu 87 – 61 ( 30 – 12 19 – 13 19 – 17 19 – 19). Fanii sibieni au protestat însă împotriva directorului Sălii Transilvania.

Sibiul nu a avut nicio emoție în meciul cu Dinamo. Universitarii au bifat astfel al zecelea succs în campionat și sunt la un pas să își asigure calificarea în play-off. Dan Fleșeriu a mizat în acest meci și pe jucătorii care au evoluat mai puțin până acum în campionat. Trebuie remarcat și faptul că Radu Paliciuc a avut un meci bun și a jucat peste 38 de minute. Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Daniel Banciu și Traian Popa au bifat și ei minute importante în acest meci. Din păcate tehnicianul sibian are probleme de lot și din acest motiv Bogdan Popescu și Igor Mijajlovic au fost menajați. ”Mi-a fost teamă de meciul acesta, după înfrângerea de la Dinamo, și, o dată arși, suflăm și în iaurt. Băieții s-au mișcat destul de bine în apărare, dar nu suficient în atac, de aceea am fost și supărat pe ei, pe multe dintre faze, dar e greu să faci și apărare bună și atac. Mă bucur însă de cele 10 victorii iar de acum încolo, orice victorie facem înseamnă calificarea în primii 6, așa că următoarele trei meciuri vor fi, fiecare în parte, o finală pentru noi. Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu nu au jucat pentru că sunt accidentați și s-ar putea să nu îi putem folosi curând. Sper ca până la meciul de acasă, cu BC Mureș, să putem să îl recuperăm măcar pe unul dintre ei. Nu sunt accidentări foarte grave, nu sunt de nerecuperat, dar aș fi preferat să nu fie”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU: Marcel Davis 17p, Mirel Dragoste 17p, Radu Paliciuc 15, Kevin Hardy 10p, Chriss Cooper 13p, Boris Lalovic 8p, Dragoș Gheorghe 4p, Daniel Banciu 3p.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu joacă în deplasare la BCM U Pitești, în 27 ianuarie 2017, ora 17:00, meciul fiind în direct pe Digi Sport.

Protest împotriva lui Cornea
Fanii lui CSU Sibiu au cerut demisia actualului director al Sălii Transilvania, Victor Cornea. Aceștia au afișat de altfel și un banner cu un mesaj împotriva celui care administrează sala în care Sibiul dispută meciurile de acasă. Vedeți AICI video și foto.

Ultima oră

Comentariul meu