update - live video foto - peste 3.000 de sibieni protestează în piața mare împotriva legii grațierii. imagini în direct!

Sibienii sunt aşteptați duminica 22 ianuarie, la o acțiune de protest în Centrul Istoric al oraşului. Protestul are loc împotriva legii grațierii.

UPDATE ORA 18.44 – ESTE STRIGAT NUMELE LUI IOHANNIS
Protestatarii de la Sibiu au aflat că președintele României a mers și el la protestul din Capitală și strigă numele fostului primar al orașului. Nu sunt incidente.

UPDATE ora 18.18 – Peste 3000 de oameni la protest
Între timp numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 3.000 de oameni. Nu sunt incidente.

UPDATE ora 17.44 – Aproape 1.000 de sibieni protestează în Piața Mare
Sibienii au ieșit în număr mare din casă. Aproximativ 1000 de persoane sunt acum în Piața Mare a orașului. Oamenii protestează pașnic. Se scandează printre altele ”În democrație hoții stau la pușcărie”, ”La închisoare, nu la Guvernare”, ”PSD, Ciuma Roșie”, ”Afară! Afară! Cu PSD din țară”.

UPDATE – ora 17,13 – Se strâng oamenii în Piața Mare
Aproximativ 600 de sibieni s-au strâns deja în Piața Mare, cu pancarde și se pregătesc să mărșăluiască prin centrul Sibiului. update - live video foto - peste 3.000 de sibieni protestează în piața mare împotriva legii grațierii. imagini în direct!Vin din ce în ce mai mulți oameni.update - live video foto - peste 3.000 de sibieni protestează în piața mare împotriva legii grațierii. imagini în direct! În momentul în care coloana se pune în mișcare vom începe transmisia live.update - live video foto - peste 3.000 de sibieni protestează în piața mare împotriva legii grațierii. imagini în direct!

Vezi mai jos transmisia live.

Știrea inițială
Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a avizat favorabil desfășurarea acestui protest pe domeniul public pentru perioada 19 ianuarie – 1 februarie, în intervalul orar 18 – 20. Traseul de desfășurare avizat este Piața Mare – strada N. Bălcescu (Farmacia 24) – retur. Traseul poate fi efectuat de 2 ori în fiecare zi de protest”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu. Conform estimărilor organizatorului, la protest ar urma să participe 300-400 de persoane. ”Protestul împotriva grațierii și a amnistiei este autorizat pentru toată luna ianuarie, cu traseu Piața Mare-Nicolae Bălcescu-Piața Mare. Ne revedem în număr cât mai mare duminică (22 ian) – când va avea loc un protest național”, se arată într-o informare postată pe pagina evenimentului pentru protest, pe Facebook.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu