Peste 850 de poliţişti sibieni se vor afla în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță

În perioada 20 – 24 ianuarie, 853 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu vor acţiona pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. 

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, în această perioadă vor fi organizaste peste 400 de patrule auto și pedestre, formate din polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale. 

Polițiștii sibieni vor fi prezenți în stradă, în zonele cu aflux mare de public sau în cele în care vor fi organizate manifestări comemorative, cultural-artistice, depuneri de coroane, ceremonialuri religioase și militare. Polițiștii sibieni vor patrula în zonele aglomerate, pe principalele artere din zonele turistice și pe traseele de acces către aceste zone, iar poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 33 de aparate radar. 

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu