video – primăria va construi parcări subterane. posibile locații, piața gării sau sub casa de cultură a sindicatelor

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat zilele trecute că municipalitatea sibiană ia în calcul la modul cel mai serios, amenajarea de parcări subterane în zona centrală a orașului.

Astrid Fodor spune că s-au indentificat trei zone unde ar putea să fie construite parcări subterane în zona centrului Sibiului. ‘’Ne vom îndrepta spre construirea a una sau două parcări subterane. (..) Vor fi contracost. În planul de mobilitate sunt sugerate câteva locații, cum ar fi Piața Gării, zona Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru că terenul de acolo este al primăriei Sibiu, iar o altă zonă recomandată este sub Piața Cibin, dar acolo trebuie făcute o serie întreagă de studii’’, a spus Fodor.
Aceasta nu a avansat însă și un termen când o astfel de parcare ar fi construită. ‘’Nu pot să avansez un termen în care am avea funcțională o astfel de parcare. Deocamdată nu am stabilit unde se va face prima parcare subterană. Trebuie să vedem unde ar fi binevenită o astfel de parcare. Totul se va ști după ce se va aproba strategia de mobilitate a Sibiului’’, a spus Fodor.
Urmăriți mai jos declarațiile vizavi de acest subiect.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu