VIDEO FOTO LIVE – Incendiul de la Bamboo: Arafat spune că nu sunt morți, iar 22 persoane sunt rănite. IMAGINI ÎN DIRECT

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat sâmbătă dimineața pentru că până la acest moment (ora 5.29) nu are informații de morți până la acest moment în incendiul de la Clubul Bamboo din București.

El a spus că niciuna din cele 12 persoane îngrijite de echipajele de intervenție nu se află în stare foarte gravă. „Avem 12 persoane, în acest moment nimeni nu este în stare gravă. Sunt echipe suficiente deplasate la fața locului. Încă focul nu este stins. Avem echipe de căutare-salvare pe apă pentru că avem informații că unii s-ar fi aruncat în apa rece. Avem echipe de la pompieri care caută acum”, a spus șeful DSU, conform agerpres.ro.
VEZI AICI VIDEO LIVE ȘI FOTO DE LA INCENDIUL DIN BAMBOO
De asemenea, sursa citată a mai precizat că ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătății, Florian Bodog, se află la sediul MAI, la centrul de coordonare. „La fața locului mă aflu eu și medicul Oprița și comandanți de la pompieri, pentru a coordona la fața locului. Nu am informații de morți la acest moment”, a mai spus Raed Arafat. Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbușită în cea mai mare proporție, anunță, sâmbătă dimineață, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.
Pompierii au activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului acționează, potrivit sursei citate, peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil și Descarcerare Grea, potrivit ISU București-Ilfov.

Ultima oră

Comentariul meu