VIDEO FOTO LIVE – Digi 24 anunță că sunt 22 de răniți în urma unui incendiu la clubul Bamboo din București. IMAGINI ÎN DIRECT

Postul de știri Digi24 a anunțat că în urma incendiului devastator din clubul Bamboo din București, cel puțin 22 de persoane au fost rănite.

Un martor ocular spune că s-a fumat în club, „s-a fumat palmat”, deși ospătarii atrăgeau atenția clienților să n-o mai facă. Potrivit unui martor ocular, focul ar fi izbucnit dintr-odată și ar fi cuprins tot clubul. Nu s-a auzit nicio explozie în prealabil, dar, spune martorul, este exclus să fi pornit de la o țigară. Se pare că totul ar fi pornit de la scena unde se aflau dansatoarele.
VEZI AICI VIDEO LIVE ȘI FOTO DE LA INCENDIUL DIN BAMBOO
Sunt 22 de răniți, informează Digi24. Unele dintre persoane au mers cu mașinile proprii la spitale.
Potrivit Agerpres, există cel puțin o victima intubată, în stare gravă. Agenția citează surse medicale potrivit cărora alte persoane au fost transportate de la locul incendiului cu ambulanțele și la spitalul de urgență Universitar Colentina, unele dintre acestea suferind atacuri de panică.
CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO LIVE – Incendiul de la Bamboo: Arafat spune că nu sunt morți, iar 12 persoane sunt rănite. IMAGINI ÎN DIRECT
Două dintre victime au fost duse la Spitalul Pantelimon, zece la Floreasca. Dintre ele, trei sau patru suferă de hipotermie, iar restul sunt intoxicați cu fum, potrivit Digi24.

Ultima oră

Comentariul meu