update live video – foto clubul bamboo în flăcări. cel puțin 12 persoane sunt rănite. imagini în direct

Clubul cel mai de fițze din Capitală s-a făcut scrum în noaptea de vineri spre vineri. Nu mai puțin de 24 autospeciale s-au deplasat la locul intervenției.

Unul dintre cele mai mari cluburi din București, Clubul “Bamboo”, situat pe malul Lacului Tei, a fost distrus complet, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un incendiu izbucnit pe terasa din lemn a localului. În acest moment, la faţa locului sunt peste 24 de autospeciale de stingere, 27 de echipaje medicale SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, maşini de descarcerare şi un spital mobil.
10 victime de la Clubul Bamboo duse la Spitalul Floreasca, două la spitalul Sf. Ioan
ISU București transmite că 10 victime preluate de echipele de intervenție în urma incendiului de la Clubul Bamboo au fost transportate la Spitalul Floreasca și alte două la Sf. Ioan, ele având o expunere la fum și posibil stare de hipotermieupdate live video – foto clubul bamboo în flăcări. cel puțin 12 persoane sunt rănite. imagini în direct
Există și cel puțin o victima intubată, în stare gravă.update live video – foto clubul bamboo în flăcări. cel puțin 12 persoane sunt rănite. imagini în direct
Potrivit unor surse medicale, alte persoane au fost transportate de la locul incendiului cu ambulanțele și la spitalele de urgență Universitar Colentina, unele dintre acestea suferind atac de panică.


În mai putin de o oră, clubul a fost cuprins în întregime de flăcări, pentru stingerea lor pompierii folosind 14 autospeciale cu 130 de tone de apă. La fața locului a ajuns Raed Arafat. „La fața locului mă aflu eu și medicul Oprița și comandanți de la pompieri, pentru a coordona la fața locului. Nu am informații de morți la acest moment”, a mai spus Raed Arafat.
Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbușită în cea mai mare proporție, anunță, sâmbătă dimineață, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Ultima oră

Comentariul meu