prins cu un camion cu lemne fără să aibă acte doveditoare pentru ele
Foto Arhivă

În data de 19 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Cârța și Arpașu de Jos, în continuarea activităților desfășurate în vederea prevenirii tăierilor ilegale de arbori și transportului de material lemnos fără acte de proveniență, au desfășurat o acțiune în zona Valea Lungă, Dealul Șomartinului și Nou Român.

În cadrul activităților derulate, polițiștii au identificat și oprit în trafic, în localitatea Arpașu de Jos, o autoutilitară care transporta material lemnos.
Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că șoferul autoutilitarei, localnic, transporta 2,3 mc material lemnos, esență stejar, fără a deține acte de proveniență.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 d elei (conform Legii nr, 171/2010, republicată), iar materialul lemnos a fost confiscat. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E bine ca Politia isi face treaba…cateodata si e de laudat vigilenta lor avand in vedere ca au depistat o autoutilitara cu 2.3 mc lemn, dar ditamai camioanele care transporta 10 – 20 mc de lemn cum de le vede nimeni? Nici macar nu sunt oprite in trafic pentru control.