magic sibiu joacă duminică în deplasare la pitești

Magic Sibiu se deplasează duminică, 22 ianuarie, la Pitești, pentru a disputa partida din cadrul etapei a XII-a a Ligii I de Baschet Masculin cu satelitul formației BCM U Pitești. Meciul se joacă de la ora 16, în Sala Trivale.

Cele două formații se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon competițional. În partida din tur piteștenii s-au impus la Sibiu cu scorul de 83-60. Baschetbaliștii sibieni au avut un start bun de partidă, dar nu au putut ține pasul cu adversarii, care au contat pe aportul unor jucători cu experiență nu numai în Liga 1, ci și în Liga Națională de Baschet Masculin.
În ciuda rezultatului din tur, jucătorii lui Magic Sibiu vor aborda cu moralul ridicat returul cu BCMU CSM 2 Pitești.
„Ei sunt favoriți, ne-au bătut și acasă, dar mergem cu gândul să ne jucăm șansa pentru că nu avem ce pierde. Mergem să jucăm, nu avem nicio sabie deasupra capului și sper ca lucrul ăsta să se vadă în joc, să jucăm mai dezinvolt, fără presiune. Contează să ne îmbunătățim jocul și o să vedem ce vom face în continuare”, a declarat Bogdan Spînu, antrenorul lui Magic Sibiu.
Acesta a anunțat că nu va putea conta în partida de la Pitești pe serviciile lui George Tănase, unul dintre principalii marcatori ai formației sale.
„Păcat că vom fi lipsiți de aportul lui George Tănase. E o mare pierdere, pentru că experiența și jocul lui sunt foarte importante pentru noi. Dar mergem să ne jucăm șansa”, a mai spus antrenorul lui Magic Sibiu.
După partida cu BCMU CSM 2 Pitești, Magic Sibiu va juca etapa viitoare tot în deplasare. Baschetbaliștii sibieni vor întâlni pe SCMU 2 Craiova, meciul fiind programat în data de 29 ianuarie.

Ultima oră

Comentariul meu