cum ne distrăm în sibiu și păltiniș în mini-vacanță. super eveniment la cotton pub

Pentru sibieni și nu numai urmează patru zile de vacanță, grație faptului că bugetarii sunt liberi în 23 și 24 ianuarie. Puteți să mergeți să schiați în Păltiniș sau să vă distrați în oraș. Sâmbătă cap de afiș este evenimentul din Cotton Pub. Acolo vine DJ-ul Manuel Riva.

Un super DJ la Ursus Cotton Pub. Manuel Riva la platane
Manuel Riva, DJ-ul si producatorul de muzica electronica ce a ocupat primul loc in clasamentele internationale cu single-ul „Mhm Mhm” va fi prezent în acest weekend în cel mai tare pub din Sibiu. Dacă vrei să îți rezervi o masă pentru sâmbătă seară la Ursus Cotton Pub, atunci sună la numărul de telefon 0752 268 866.
Mai multe DETALII AICI


Spectacole la Teatrul Gong
În weekend cei de la Teatrul Gong te așteaptă să le treci pragul. Sâmbătă de la 10.00 copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani sunt așteptați la ” ATELIERUL DE…MEŞTERILIT”, iar de la ora 12.00 se joacă spectacolul ”PINOCCHIO” după Carlo Collodi. Prețul unui bilet este de 7 lei. Același spectacol se joacă și duminică, 22 ianuarie, de la ora 11.00.

Filme bune la Arta
Dacă aveți planuri să mergeți la film în perioada următoare, cei de la Cinema Arta au făcut public programul pentru perioada 20-26 Ianuarie.
Mai multe DETALII AICI

Baschet la Sala Transilvania
CSU Sibiu joacă sâmbătă de la ora 18.00 cu Dinamo București, în Campionatul Național de Baschet. Partida are loc la Sala Transilvania, iar bilete puteți achiziționa și de la intrarea în sală.

Program special la schi în Arena Platoș Păltiniș
Turiştii care vor să îşi petreacă minivacanţa de 24 ianuarie, în judeţul Sibiu au la dispoziţie pârtii de schi la Păltiniş, oferte speciale la cazare la Bâlea Lac, la pensiunile şi cabanele din Mărginimea Sibiului.
Mai multe DETALII AICI

Ultima oră

Comentariul meu