oferte tentante pentru turiști în minivacanță la sibiu și păltiniș. schiorii sunt răsfățați

Turiştii care vor să îşi petreacă minivacanţa de 24 ianuarie, în judeţul Sibiu au la dispoziţie pârtii de schi la Păltiniş, oferte speciale la cazare la Bâlea Lac, la pensiunile şi cabanele din Mărginimea Sibiului.

Chiar dacă toată lumea beneficiază de zilele libere din minivacanță, de dragul iubitorilor de sporturi de iarnă, cei la Arena Platoș Păltiniș au hotărât să țină deschisă pârtia pentru cei care vor să meargă la ski sau cu placa de snowboard. Drept urmare au un program special:

VINERI 10.00 – 21.30
SÂMBĂTĂ 9.00 – 21.30
DUMINICĂ 9.00 -17.00
LUNI 10.00 – 21.30
MARȚI 10.00 -17.00
”Și pentru că mulți dintre voi ne-ați scris sau ne-ați spus prin viu grai că v-ar plăcea să puteți veni și vineri seara la ski, redeschidem nocturna de vineri, începând de vineri.” anunță administratorii pârtiei. Cei care nu și-au făcut rezervare până acum și vor să se cazeze în Păltiniș trebuie să știe că acesta, conform datelor de pe booking.ro, este ocupat în procent de 100%.

Turiștii mai au alternativa hotelurilor, cabanelor și pensiunilor din județul Sibiu, unde o cameră rezervată timp de patru nopți costă 180 de lei cu mic dejun inclus. Potrivit datelor de pe booking.ro,  Sibiul este rezervat în proporție de 45%.

La Bâlea Lac, zonă situată la peste 2.000 de metri altitudine, se ajunge, în această perioadă a anului, cu telecabina, iar turiştii au posibilitatea de a admira astfel toată Căldarea Bâlii şi Creasta Făgăraşului, precum și hotelul și biserica de gheață.

 

Ultima oră

Comentariul meu