hotel de lux lovit de o avalanșă în italia. echipele de salvare anunță că sunt mulți morți

Echipele de salvare lucrează contra cronometru pentru a salva 30 de oameni care au rămas prinși sub zăpadă într-un hotel de lux din munții Italiei, zona Abruzzes.  O avalanșă provocată de cutremurele din ultimele zile a lovit în timpul nopții hotelul,

hotel de lux lovit de o avalanșă în italia. echipele de salvare anunță că sunt mulți morți

Potrivit presei italienie care citează declarațiile unuia dintre membrii echipei de salvare, sunt mulți morți.Echipele de salvare au avut nevoie de câteva ore pentru a putea ajunge la hotel și au reușit doar pe skiuri și cu mașini de deszăpezire, pentru că șoseaua ce duce la hotel este inchisă, stratul de zăpadă depășind un metru și sunt mulți copaci căzuți.
Două persoane au scăpat de avalanșă pentru că ieșiseră să își ia ceva din mașină. Acestea au chemat echipele de salvare, după cum a scris pe Facebook, Prefectul provinciei Pescara, unde se află Hotelul Rigopiano, lovit de avalansă.
Regiunea Abruzzes se află la aproximativ 100 de kilometri de Amatrice, regiune afectată miercuri de o serie de mișcări seismice. Una dintre ipotezele privind cauzele acestei avalanșe este că ar fi legată de unul dintre aceste cutremure ce au fost resimțite puternic până la Roma, la o distanță de aproape 180 de kilometri de epicentru.

https://www.youtube.com/watch?v=YPXZRaQIm00

Ultima oră

Comentariul meu