foto – cei mai noi polițiști sibieni au depus joi jurământul de credință. ce urmează pentru ei

Cei 54 de agenţi de poliţie care au promovat examenele de încadrare din sursă externă organizate de Inspectoratul General al Poliției Române la finalul anului 2016, au avut parte astăzi, 19 ianuarie, de un moment încărcat de emoţie şi solemnitate, respectiv depunerea Jurământului de Credinţă.

În prezența conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, a prefectului Județului Sibiu și a numeroși invitați, cei 54 de polițiști proaspăt încadrați au rostit la unison „Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.foto – cei mai noi polițiști sibieni au depus joi jurământul de credință. ce urmează pentru eiLa festivitate au participat și familiile agenților de poliție, vădit emoționate de însemnătatea momentului.

Urmează cursurile de inițiere
Din cei 54 de agenți de poliție, 50 sunt încadrați la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, 2 la Centrul Chinologic Sibiu și 2 la Poliția Autostrăzi. Începând din 6 februarie, timp de 13 săptămâni, agenții de poliție vor participa la cursul de iniţiere în carieră, un curs de pregătire intensivă.foto – cei mai noi polițiști sibieni au depus joi jurământul de credință. ce urmează pentru ei După finalizarea cursului de iniţiere în cariera de poliţist, pentru 3 luni se vor afla în responsabilitatea unui coleg cu experienţă, care le va arăta ce presupune munca de poliţie, iar din acel moment vor avea şi dreptul folosirii armamentului din dotare.

Ultima oră

Comentariul meu