cum au stat studenții din căminul 4 trei zile pe ger fără apă caldă

Cei 450 de studenți cazați în Căminul nr. 4 din Sibiu au stat timp de trei zile fără apă caldă, sau cu apă caldă numai între anumite ore. Lipsa acesteia a provocat un val de nemulțumire printre studenți, care au început să trimită mesaje pe situl căminului.

 “Poate sa imi spuna si mie cineva de ce de la ora 8 seara nu e apa calda? De ce e apa cu portia in ultimele zile? Chiar nu mi se pare normal avand in vedere ca nu stam  aici  gratuit.” este mesajul unui student pe site-ul caminului.
Conducerea căminului a venit cu explicații pentru a calma spiritele “Eu propun sa ne calmam! Este o problema cu centrala si a fost comandata o piesa care vine in cateva zile! Suntem 450 de oameni in camin si incercam sa rezolvam toate doleanțele voastre! Cerem minimul de intelegere si respect! Multumesc anticipat!” a ràspuns unul dintre reprezentanții comitetului de conducere al căminului.
Lipsa apei calde non-stop a fost provocată de o piesa defecta a centralei care a fost inlocuita, astfel că de joi, studenții din Căminul 4 au apă caldă la discreție în ciuda gerului de afară.cum au stat studenții din căminul 4 trei zile pe ger fără apă caldă

 

Ultima oră

Comentariul meu