csu sibiu mai are un sponsor. continental susține financiar echipa

Clubul sibian aduce o veste bună mai ales pentru antrenorul Dan Fleșeriu & co. CSU Sibiu are începând de joi, 19 ianuarie 2017, încă un sponsor. Continetal susține cea mai importantă echipă de club din județ.

Continental Sibiu este, începând de joi partenerul echipei de baschet BC CSU Sibiu. Susținerea performanței în sport, precum și proiectul echipei noastre, i-a determinat pe reprezentanții companiei germane să fie alături de sportul cu tradiție din Sibiu.
”Mentalitatea de învingător, solidaritatea și dorința de a face performanță sunt valori comune care au stat la baza parteneriatului dintre compania noastră și echipa de baschet CSU Sibiu. De asemenea, am luat în considerare și faptul că implicarea în comunitate și mai ales în activitățile sportive sunt parte importanta a misiunii noastre, promovată și susținută încă de la început de compania noastră”, a declarat  dr. Sami Krimi, directorul locației Continental din Sibiu.csu sibiu mai are un sponsor. continental susține financiar echipa
”Este un moment extrem de important pentru echipa noastră de baschet. Așa cum ne-am propus încă de anul trecut, continuăm să promovăm în mediul privat ideea de implicare activă în susținerea baschetului de performanță. Primul rezultat, în acest sens, vine acum, prin parafarea parteneriatului cu Continental Sibiu. Le mulțumim că sunt alături de culorile galben-albastre și sper ca acesta să fie doar începutul unei lungi colaborări benefice ambelor părți”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
Parteneriatul încheiat se derulează pe parcursul întregului an calendaristic, cu posibilitatea de prelungire.

Ultima oră

Comentariul meu