cântăreața lambadei a murit în condiții misterioase. poliția a găsit-o carbonizată

Cântăreața braziliană de lambada Loalwa Braz Vieira, care s-a remarcat cu hitul anilor 90 Lambada, a fost găsită moartă, complet carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, potrivit unor surse din cadrul poliției, relatează presa braziliană.

Mașina cu corpul carbonizat al cântăreței în vârstă de 63 de ani a fost găsită aproape de casa ei din Saquarema, în regiunea Lagos, din statul Rio, potrivit portalului O Globo. Poliia  a precizat că nu sunt clare cauzele morții și este osibil ca să fie vorba de o crimă. Autoritățile cercetează dacă moartea cântăreței are legătură cu un alt incendiu din același cartier, la o locuință care ar putea fi chiar a acesteia, potrivit O Globo.

YouTube video

Braz a devenit celebră în toată lumea în anii 80, cu hitul Chorando se foi (Plângând a plecat), tema cea mai populară a lambadei, un den muzical din nordul Braziliei cu influențe de cumbia și merengue latino-american. Cântecul inspirat dintr-o melodie cu același nume al grupului bolivian Los Kjarkas, s-a difuzat din 1986 în peste 100 de țări.

Ultima oră

Comentariul meu