video – cel mai tare dj al momentului vine la ursus cotton pub. manuel riva mixează în weekend la sibiu

Manuel Riva, DJ-ul si producatorul de muzica electronica ce a ocupat primul loc in clasamentele internationale cu single-ul „Mhm Mhm” va fi prezent în acest weekend în cel mai tare pub din Sibiu.

Ursus Cotton Pub face o surpriză plăcută celor care caută distracție de calitate în weekendul ce bate la ușă. Cunoscutul DJ Manuel Riva, vine la platane sâmbătă, 21 ianuarie, cu începere de la ora 22.00.
Este pentru prima dată când artistul care a strâns 14,5 milioane de vizualizări pe youtube cu hitul „Mhm Mhm”, mixează într-un club sau pub din Sibiu. ’’Ne bucurăm că am reușit să îl aducem pe Manuel Riva la Cotton. Este un DJ foarte apreciat în țară și în străinătate și am ținut mult ca el să vină la pupitru în pub-ul nostru. Deschidem astfel oficial seria de evenimente de calitate ce vor avea loc în 2017 la Ursus Cotton Pub. Le promitem clienților noștri că vor avea parte de multe astfel de surprize în acest an’’, a spus unul dintre reprezentanții pub-ului de pe strada Rațiu. Dacă vrei să îți rezervi o masă pentru sâmbătă seară la Ursus Cotton Pub, atunci sună la numărul de telefon 0752 268 866.

Manuel Riva, cel mai căutat DI al momentului în România
Manuel Riva a reusit sa ocupe primele locuri atat in topurile nationale cat si in cele int

ernationale, piesa „Mhm Mhm” ajungand chiar si in Billboard Club Charts de cateva saptamani. Totodata, single-ul a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania si Grecia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile EMA, la categoria „Best Romanian Act”.
Dupa ce a luat prin surprindere publicul an dupa an, Manuel Riva experimenteaza cu stilul deep house pentru a-si crea proiectele muzicale solo, in calitate de DJ. Dorind sa aduca un plus productiilor sale, artistul alege intotdeauna voci unice, care transmit mesajul pieselor intr-un mod original. Urmăriți mai jos câteva dintre clipurile pieselor care l-au făcut să fie atât de apreciat de către fani.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu