cum se adaptează dezvoltatorii imobiliari din sibiu noului val de clienți în 2017. iată cele mai bune oferte din oraș

Dupa cum majoritatea am observant, noua categorie de cumparatori este din ce in ce mai bine informata, se intereseaza de calitatea constructiei, a materialelor folosite, timpul de executie.

De asemenea cumparatorii doresc cat mai multe detalii legate de propietatea aflata la vanzare si in special cele aflate in faze de constructie, detalii legate de dezvoltator, detalii reale de disponibilitatea apartamentelor.
Cumparatorul din 2017 de apartamente noi este mai comod, verifica oferta imobiliara de acasa sau de la birou, iar majoritatea accesarilor se realizeaza din dispozitivele mobile, sistemul de operare nr. 1 fiind android.

Click AICI să vezi cele mai bune oferte imobiliare din Sibiu!
Agentia imobiliara din Sibiu Eurosib Imobiliare ne explica cum dezvoltatorii imobiliari se adapteaza la noile cereri ale clientilor, fiind cat mai aproape de clienti, inclusive online. De acceea site-urile principalelor ansambluri imobiliare din Sibiu au fost modificate cu noua tendinta dictata de nevoile cumparatorilor. cum se adaptează dezvoltatorii imobiliari din sibiu noului val de clienți în 2017. iată cele mai bune oferte din orașDintre aceste imbunatatiri enumeram:
—Site-uri usor accesibile in varianta mobila
—Intoducerea unei noi pagini cu disponibilitatea apartamentelor, pagina actualizata in timp real, astfel cumparatorul stie exact ce apartament este liber, tipul apartamentului, etajul, termenul de predare
—Introducerea chat-ului pe site-ul ansamblului, prin intermediul caruia se poate lua legatura online si in timp real direct cu achipa de vanzari, indifferent de locatia cumparatorului
—Crearea unui blog in cadrul site-ului unde sunte prezentate diverse stadii de executie, stiri din cadrul ansamblului
—Crearea paginilor in retele sociale, in principal pe Facebook, unde clientii pot vedea zilnic postari cu proiectul existent, proiecte in executie, finisaje, materiale video si foto.
—Oferirea unui certificate de garantie, prin care apartamentul are garantie extinsa oferind siguranta
—Oferirea de consultanta bancara gratuita in vederea obtinerii de credite imobiliare sau prima casa pentru achizitia apartamentelor

Printre dezvoltatorii imobiliari din Sibiu care s-au adaptat catre client, oferind toate informatiile in timp real si oferind maxima de siguranta cumparatorilor sunt…..
Citește continuarea pe imobiliare.oradesibiu.ro. Click AICI să vezi cele mai bune oferte imobiliare din Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu