bărbat prins băut la volan de două ori în aceeași zi. la sibiu și la victoria

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost depistat de polițiștii din oraşul Victoria cu ocazia unui control, conducând un autoturism pe strada Libertății, deşi în aceeași zi, polițiștii sibieni i-au reținut permisul de conducere.

În urma verificărilor, polițiștii din Victoria au stabilit că acesta figurează cu permisul reţinut, fără a avea drept de circulaţie, conform dovezii emise la data de 15.01.2017, ora 6.10, de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu ca urmare a faptului că fusese depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Hermann Oberth din mun. Sibiu și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu.
Când poliţiştii din Victoria l-au testat la rândul lor cu etilotestul, aburii alcolului de dimineaţă pare că se mai risipiseră, astfel că valoarea îndicată a fost de „doar” 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Făgăraș unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, scrie Făgărașultău.ro.

Ultima oră

Comentariul meu