video – foto mașină vandalizată pe strada independenței. cine are dreptate în acest caz?

O tânără din Sibiu a postat imaginile video de mai jos pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu. În imagini se observă un bărbat care vandalizează mașina ce este parcată pe trotuar.

Imaginile video sunt surprinse pe strada Independenței din Sibiu. Persoana care le-a postat pe internet spune că este al patrulea caz de mașină vandalizată de către individul din imagini. video – foto mașină vandalizată pe strada independenței. cine are dreptate în acest caz?’’Asta s-a intamplat pe str. Independentei in Sibiu. Pana acum suntem 4 persoane care am patit-o ( despre care stim) . Daca mai sunt si alte persoane, va rog sa ma contactati. Pe partea aceea de strada sunt parcari. Daca s-a parcat puţin, nu vad care e problema. Nu a stat masina acolo nici 10 minute. Daca era o problema cu parcarea, se numeste amenda pentru parcare neregulamentara. Sunt a 4 a persoana la care îi face acelasi lucru. (Din cate stim noi). Nu era blocata nici intrarea pe poarta nici pe portita, si chiar daca treceati cu caruciorul pe acolo aveati loc. Ceea ce a facut se numeste vandalism’’, spune persoana care a postat imaginile pe Info Trafic Jud. Sibiu. Ce părere aveți? A procedat corect persoana care vandalizează mașina, chiar dacă aceasta nu e parcată regulamentar?

YouTube video

Sursa video: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Rasul acela de la sfarsitul filmarii arata cat de diabolica este persoana care a filmat. Daca persoana care a filmat este proprietarul/proprietara masinii, atunci nu are nici o scuza pentru modul cum a parcat masina. „si chiar daca treceati cu caruciorul pe acolo aveati loc”, pe langa ca este diabolic(a) mai are si probleme mari cu geometria, eu propun sa ne arate in urmatoarea fimare cum se poate trece pe acolo cu caruciorul. Cat despre individul care se presupune ca a vandalizat masina, ceea ce nu se poate distinge clar din filmare , eu personal nu-l condamn, avand in vedere cat de putin se implica politia in rezolvarea acestor cazuri, obligand opinia publica sa ia pozitie de foarte multe ori impotriva nesimtitilor. Nu uitati primul care a incalcat legea este cel care a parcat masina, determinandu-l pe cel de-al doilea la gestul sau.

  2. Sibiul e plin de masini parcate pe trotuare si care stau ” putin ” acolo adica in fiecare zi si mai sunt unele care stau asa cu lunile , acest lucru obligand pietonii sa circule pe carosabil si sa se expuna unor riscuri mari ( asta ne mai vorbind de persoanele cu copii mici in carucioare sau de persoanele cu dizabilitati si care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului ) si spun asta in cunostinta de cauza si va pot exemplifica : pe strada Egalitatii este un trotuar cam de 1 metru latime pe care un „nesimtit ” il ocupa cu un Jeep pe care il parcheaza lipit de casa , si asta in fiecare zi de la orele amiezii pana a doua zi dimineata . ” Putin ” nu ? Si asta in conditiile in care aceasta strada nu este foarte lata si este destul de circulata pe timpul zilei si unde mai pui ca proprietarul Jeep-ului are si curte dar deh de ce sa-si ocupe curtea cand poate ocupa trotuarul ! Ce am prezentat aici este numai un exemplu din foarte multe altele pe care le intalnim zilnic noi cei care locuim in zona cuprinsa intre strazile Calea Gusteritei – Lupeni – Resita – Teilor . Prin ce am scris pana acum nu inseamna ca aprob astfel de manifestari dar din moment ce nu se ia nici o masura in astfel de situatii ( motivele fiind nenumarate , gen : Ce sa facem ca e masina nu stiu carui „grangur ” , Depuneti o sesizare si o vom analiza , Nu avem suficienti oameni sa trimitem peste tot , etc ) si eu personal m-am gandit daca la nesimtire nu cumva ar trebui sa raspundem toti cu nesimtire , desi nu asta ar fi solutia dar avand in vedere ca nimeni nu misca un deget in aceasta problema care a inceput sa ia amploare in Sibiu va intreb si eu asa : Aveti o alta solutie mai buna prin care sa-i facem pe acesti nesimtiti sa respecte societatea in care si ei traiesc si sa nu mai creada ca totul li se cuvine si ca au voie sa faca ce vor si unde vor ei ? Si ca sa nu spuneti ca m-am legat de cel cu Jeep-ul , tot pe strada Egalitatii colt cu strada Lupeni zace pe trotuar o Dacia ca vai de mama ei , cam de prin luna Octombrie sau Noiembrie . Putin nu ? Si vis a vis de Dacia cu pricina , pe strada Lupeni langa casuta de distributie a Telecom , exact in dreptul la trecerea de pietoni pe unde ar trebui sa urci cu caruciorul pe trotuar , zace un VW, negru adus de afara , fara numere si care sta acolo de vreo doua luni bune . Aceste exemple le-am dat numai pe o raza de aproximativ 500 – 1.000 metri . Deci ce parere aveti ?

  3. Niciunul nu are dreptate! Dar acest individ cu gluga ne da oarecum de gandit la cum ar fi o lume in care masinile parcate ilegal sa poata fi vandalizate legal de catre oricine.