tânăr din sibiu prins în timp ce spărgea un magazin pe strada morilor. era la furat de țigări

Un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Sibiu este cercetat în stare de arest preventiv după ce a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin de pe strada Morilor.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, este cercetat penal de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Mai exact în noaprea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.05, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la pătrunderea unei persoane prin efracție în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, fiind identificat și reținut la fața locului un tânăr care încerca să părăsească societatea comercială având asupra sa 399 pachete de țigări.
’’Împotriva bănuitului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Măsura a fost încuviințată de instanță, cercetările fiind continuate cu bănuitul în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile’’, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu