video - se desființează o fracțiune importantă a galeriei lui csu sibiu. ''ultra sound'' a făcut anunțul oficial

Incidentul avut loc sâmbătă seară la Cluj Napoca, în pauza meciului dintre U și CSU Sibiu, când bannerul reprezentativ al grupului ”Ultra Sound” a fost furat de către suporterii echipei gazdă, are repercursiuni triste asupra uneia dintre cele mai reprezentative fracțiuni de suținători a baschetului sibian.

”Ultra Sound” a anunțat printr-un comunicat de presă că după zece ani de activitate, acest grup se desființează. Anunțul vine în contextul incidentului avut loc în pauza meciului de sâmbătă seară dintre U Cluj și CSU Sibiu. Atunci suporterii gazdă au furat bannerul reprezentativ al celor de la ”Ultra Sound”.
Reprezentanții acestui grup spun că acceptă situația cu demnitate și că își asumă vina și de aceea Ultra Sound se desființează începând de duminică, 15 ianuarie 2017.
Iată mai jos comunicatul oficial al cleor de la ”Ultra Sound”:
Încă de la început, din anul 2007 când am apărut prima dată în Sala Transilvania din Sibiu, nu am încetat nici un moment să ne încurajăm echipa de suflet, CSU Sibiu. Am parcurs mii de kilometri pe tot cuprinsul țării, am plâns, am râs și n-am încetat niciodată să fim alături de această echipă minunată. De-a lungul timpului am învățat să câștigăm împreună, dar mai ales să pierdem împreună, am fost o mare familie la bine și la rău, ne-am distrat și am sărbătorit multe momente memorabile împreună. Din nefericire toate lucrurile frumoase au un sfârșit și poate singurul regret ar fi că sfârșitul putea să fie mai târziu. Greșeala, sau mai bine spus neatenția, se plătește și ne asumăm pe deplin această vină. După cum deja se știe, bannerul reprezentativ grupului nostru ne-a fost “furat” ieri la Cluj de către reprezentanți ai peluzei Șepciile Roșii în timpul meciului U-Banca Transilvania Cluj Napoca – CSU Sibiu. După acest nefericit eveniment nu ne mai rămâne decât să acceptăm situația cu demnitate și cu capul sus, așa cum am fost întotdeauna. Din păcate capitolul nostru s-a încheiat aici dar spiritul grupului nostru va dăinui pentru totdeauna alături de echipa noastră de suflet. Ne bucurăm totuși de faptul că am fost singura brigadă ultras din țară strict la o echipă de baschet, lucru ce nu a mai fost în altă parte. Dorim să ne îndreptăm gândurile de bine spre jucătorii echipei CSU, clubului, membriilor galeriei CSU Fans și tuturor celor de care am fost alături în toți acești ani și să îi asigurăm că nu vom pleca dintre ei niciodată, decât că nu vom mai purta titulatura de brigadă ULTRA SOUND. Mulțumim!
Iată mai jos momentul în care a fost furat bannerul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Deci gruparea se desfiinteaza pentru ca a fost furat banner-ul :)))))) super logic!!!!! adunatura de oameni fara hobby 😀