live video – liderii usr românia dau declarații la sibiu după prima conferință națională a partidului. transmitem în direct (12.00)

Între 13-15 ianuarie, peste 400 de membrii USR din toatã ţara s-au întâlnit la hotelul Ibis din Sibiu pentru a decide viitorul partidului. Duminică de la 12.00, Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu susțin o conferință de presă. Ora de Sibiu transmite live video declarațiile.

Conceputã iniţial ca un teambuilding al echipei extinse , întalnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cãrei agendã se regãsesc teme de interes imediat precum “ Curente ideologice în USR”, “Extindere teritorialã”, dar şi o analizã a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului.
La Sibiu au venit și Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România la nivel naţional, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, membrii şi preşedinţi ai celor 42 de filiale naţionale, dar şi 28 de deputaţi şi 11 senatori desemnaţi să reprezinte această formaţiune politică în Parlament.

Lucrările USR se vor incheia duminică, 15 ianuarie la ora 12, printr-o conferinţă de presă susţinută in sala Turandot a Hotelului Ibis de Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu