foto drumul sibiu - păltiniș blocat aproape două ore în zona vălari din cauza viscolului

Turiștii care au vrut să ajungă sâmbătă dis de dimineață pe pârtiile de schi din stațiunea Păltiniș, nu au putut să facă acest lucru din cauza vântului care a viscolit zăpada. În jurul orei 8.50 traficul s-a reluat în condiții optime.

Drumul de acces spre stațiunea montană Păltiniș, DJ 106, a fost deblocat de echipele de deszăpezire, care au fost nevoite să aștepte să se potolească viscolul pentru a curăța omătul din zona Vălari, a anunțat sâmbătă Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres. În zona Vălari traficul a fost blocat de la ora 07.00, când zăpada nu a mai putut fi dată la o parte, din cauza viscolului.
Sâmbătă dimineața, la ora 08.00, stratul de zăpadă măsura 65 de centimetri în stațiunea Păltiniș, unde este viscol și vântul sufla cu 1,4 metri/secundă, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Stațiunea Păltiniș este principalul loc de practicare a sporturilor de iarnă din județul Sibiu, aici fiind și câteva pârtii amenajate. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu