video – interviu cu noul antrenor de la fc hermannstadt. beza a făcut declarații interesante în direct pe ora de sibiu

Tehnicianul instalat la cârma echipei de fotbal de liga a III-a a Sibiului, a vorbit deschis despre planurile sale și viitorul grupării FC Hermannstadt. Eugen Beza a fost invitat la prima ediție din 2017 a proiectului ”Interviuri pe față”, vineri de la ora 12.00 în direct pe Ora de Sibiu.

Eugen Beza este unul dintre jucătorii care și-au pus amprenta în istoria recentă a fotbalului sibian. A evoluat în oraș la FC Sibiu și mai apoi la Voința Sibiu, dar a jucat și în străinătate în la rușii de la FC SKA-Energiya Khabarovsk. Beza s-a întors acasă de câțiva ani buni, iar acum își începe cariera de antrenor la gruparea în care fanii sportului sibian își pun speranțe că o vor vedea în liga 1 peste câteva sezoane.video – interviu cu noul antrenor de la fc hermannstadt. beza a făcut declarații interesante în direct pe ora de sibiu
Beza a fost invitatul nostru la prima ediție din 2017 a proiectului ”Interviuri pe față”. Am discutat cu noul antrenor de la FC Hermannstadt, vineri în direct pe Ora de Sibiu. Urmăriți mai jos înregistrarea interviului.

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu