video foto – aaron eckhart și jeffrey dean morgan au aterizat la sibiu. filmează o reclamă la hunedoara

Celebrii actori americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan au sosit joi seară la Sibiu. Cei doi s-au cazat la hotelul Hilton, iar Aaaron a luat masa la restaurantul de peste drum de hotel. Actorii au plecat dis de dimineață spre Hunedoara.

Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan au înoptat joi seară la singurul hotel de cinci stele din oraș. Actorii americani au aterizat joi seară cu un avion privat pe Aeroportul Internațional Sibiu și imediat au mers la hotelul la care au fost cazați.
CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV FOTO – Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan au aterizat joi seară la Sibiu. Au luat masa în oraș
Dacă Jeffrey a preferat să ia masa la restaurantul hotelului, în schimb Aaron a decis să facă o mică plimbare până la Jacob Grill House, alături de prietena sa. Chiar dacă se deplasează cu ajutorul unor cârje, Aaron nu s-a arătat deranjat de acest lucru. Actorul s-a și fotografiat alături de câțiva clienți din restaurant și de unul dintre ospătari.
Vedeți AICI fotografiile cu Aaron Eckhart la Jacob Grill House
Vineri dimineață cei doi actori au plecat spre Castelul Huniazilor din Hunedoara, acolo unde aceștia filmează o reclamă timp de patru zile. Jeffrey a și postat de altfel pe contul său de twitter o fotografie cu Castelul Huniazilor în fundal. video foto – aaron eckhart și jeffrey dean morgan au aterizat la sibiu. filmează o reclamă la hunedoaraEste de așteptat ca spre seară cei doi să revină la hotelul din Sibiu unde sunt cazați. VIDEO AICI.
Jeffrey Dean Morgan a interpretat timp de trei sezoane rolul medicului Denny Duguiette în serialul ”Anatomia lui Grey”, a jucat şi în serialul ”Supernatural”, dar şi în lungmetrajul ”Watchmen”. În ultimii ani, starul american a impresionat cu rolul unui personaj negativ, Negan, în serialul de televiziune ”The Walking Dead”.
Aaron Eckhart a devenit cunoscut după apariţia din filmul ”Erin Brockovich”, iar în 2006 a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor pentru ”Thank You for Smoking”. A jucat, de asemenea, în blockbusterul ”The Dark Knight”.

Ultima oră

Comentariul meu