video – bătrânică la furat într-un magazin pe magheru din sibiu. iată cum acționează

O femeie în vârstă de aproximativ 50-60 de ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin de pe strada Magheru din Sibiu, în timp ce fura.

Pe imagini se observă cum femeia fură câteva obiecte din magazin. Se pare că are experiență pentru că știe cum să ascundă marfa furată și nu dă impresia în nici o clipă că ar avea emoții atunci când ascunde în palton lucrurile furate.
Vânzătoarele au fost suspicioase în privința femeii, dar numai după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere video și-au dat seama că aceasta era o hoață. Din păcate nu au putut să o și oprească deoarece femeia a plecat la scurt timp din magazin. video – bătrânică la furat într-un magazin pe magheru din sibiu. iată cum acționeazăPatronul locației a decis să facă publice imaginile cu aceasta. Paguba nu este foarte mare, dar proprietarul magazinului vrea să tragă un semnal de alarmă vizavi de această femeie care se pare că nu e la prima ”grozăvie” de acest gen. ” Vreau în acest fel să atragem si noi atentia sibienilor si magazinelor din oraș. Cam așa arată majoritatea hoților”, ne-a declarat patronul magazinului.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “Batrinica” e titlul si te astepti la o femeie in virsta , prapadita, si cind colo apare specificarea: e femeie de 50-60 ani!!! Atunci ce mai e o femeie de 70 ani sau 80ani? Iti vine sa rizi cita prostie e in spatele acestui titlu si articol.
    Un barbat la 50 ani e si el “batrinel”?
    Societatea romaneasca nu se dezminte, plina de prejudecati..mail ales la adresa femeilor.