update foto – trafic blocat preț de 30 de minute pe drumul sibiu – agnita în dealul dăii. s-a răsturnat o mașină de gunoi

Traficul rutier pe DJ 106 este întrerupt total în acest moment (ora 12.00) în Dealul Dăii. Decizia a fost luată de polițiștii rutieri pentru a putea fi scoasă o mașină de colectare a gunoiului, răsturnată într-un șanț.

UPDATE – Trafic deblocat
După aproximativ 30 de minute s-a reușit scoaterea mașinii din șanț. Începând cu ora 12.34 traficul s-a reluat în condiții normale.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Pentru a putea fi scoasă mașina celor de la Soma din șanț, polițiștii de la Rutieră au luat decizia ca traficul pe DJ 106 între Daia și Sibiu să fie închis.
VEZI ȘI: VIDEO – FOTO Distracție pe străzile nedeszăpezite din Sibiu. S-au dat cu sania și cu placa de snowboard prin Turnișor
La fața locului a ajuns o macara de mari dimensiuni, iar aceasta ocupă tot drumul. Prima încercare de a aduce pe roți mașina celor de la Soma a eșuat, intervenția fiind efectuată cu întreruperea alternativă a traficului. De data aceasta s-a decis ca traficul să fie închis în totalitate preț de 15-20 de minute cât este estimat că va dura această intervenție.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Trafic de coșmar în Sibiu. Ninge din nou iar străzile arată jalnic. Tu ce părere ai?
Mașina celor de la Soma a derapat miercuri și s-a răsturnat pe marginea drumului. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu