update foto - a murit împăratul rromilor. iulian rădulescu avea 78 de ani și era grav bolnav

Împăratul rromilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a murit joi,  la vârsta de 78 de ani, a anunțat Regele Cioabă.

Familia împăratului a confirmat decesul acestuia şi a anunțat că va face o declarație de presă pe parcursul zilei de vineri. Acasă la acesta se făceau deja joi pregătiri pentru înmormântare.update foto - a murit împăratul rromilor. iulian rădulescu avea 78 de ani și era grav bolnav

Iulian Rădulescu era bolnav de mai multă vreme şi suferea de probleme cardiace şi de diabet. În urmă cu trei ani şi jumătate, Iulian Radulescu a ajuns la Spitalul Judeţean din Sibiu, iar medicii s-au temut că a suferit un infarct, cunoscându-i antecedentele cardiace.
De asemenea, el mai fusese internat după o cură drastică, în urma căreia a slăbit 60 de kilograme într-un timp foarte scurt.
”A trecut la Domnul în aceasta dimineață Împăratul Iulian Rădulescu. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată” – acesta e mesajul cu care, Regele Cioabă a anunțat tragedia din rândul rromilor.
Iulian Rădulescu (cunoscut ca „Rex Mundi” în cadrul lojii masonice Curcubeul de Cupru (iregulară) s-a născut în anul 1938. A absolvit la seral cursurile Grupului Școlar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, iar în 1999 și-a luat bacalaureatul la seral. În același an a devenit Doctor în limba rromani în India, după care a absolvit cursurile la distanță de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din București, obținând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.
Pe 9 august 1993 Iulian Rădulescu s-a autoproclamat ”Împăratul rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I și a fost ”încoronat”. El este cel care a impus apelativul de ”rrom” în locul termenului consacrat de ”țigan”, pe care în considera rasist .Conform cutumei etniei, Împăratul Iulian I al rromilor ar trebui înmormântat la trei zile după deces.

Ultima oră

Comentariul meu