Poliția a dat amenzi pentru proasta deszăpezire la Agnita și Bârghiș. Sibiul a scăpat

Ninsorile căzute în ultimele zile peste județul Sibiu au creat probleme nu numai în capitala județului. Poliția a dat trei amenzi în Agnita și Bârghiș. L-a Sibiu deocamdată nu s-a aplicat vreo sancțiune.

Drumurile din mai multe localități din județ au fost acoperite de zăpezi în ultimele zile. Pentru că deszăpezirea s-a efectuat deficitar polițiștii au aplicat și sancțiuni.
VEZI ȘI: VIDEO – FOTO Distracție pe străzile nedeszăpezite din Sibiu. S-au dat cu sania și cu placa de snowboard prin Turnișor
”Trei amenzi au fost aplicate de către Poliția Orașului Agnita în ultima săptămână”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Sancțiunile au fost aplicate celor de la Drumuri Județene Sibiu și autorităților locale din Agnita și Bârghiș.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Trafic de coșmar în Sibiu. Ninge din nou iar străzile arată jalnic. Tu ce părere ai?
La Sibiu municipalitatea a scăpat fără amenzi deocamdată. ‘Nu s-a aplicat nici o sancțiune contravențională celor din municipiul Sibiu”, a mai spus Luciana Lazăr. Municipalitatea ar fi informat IPJ Sibiu de faptul că se lucrează cu 11 utilaje în Sibiu și că s-a decis contractarea acestui număr de mașini în baza unei evaluări a situației din ultimii trei ani în timpul iernii pentru capitala județului.

Ultima oră

Comentariul meu