video foto – trafic de coșmar în sibiu. ninge din nou iar străzile arată jalnic. tu ce părere ai?

Sibiul este oficial sub cod galben de ninsori. Ninge din noaptea de marți spre miercuri, iar străzile din oraș sunt acoperite de zăpadă. Deszăpezirea în oraș este însă la fel de defectuoasă.

Miercuri, 11 ianuarie, ora 11.05. Un reporter Ora de Sibiu a dat o tură cu mașina prin oraș pentru a vedea cum se circulă pe străzi după ce a început să ningă din nou. S-a ales un traseu pe străzi care sunt utilizate în mod frecvent de șoferii sibieni. S-a pornit de pe Calea Dumbrăvii, acolo unde carosabilul este alb și acoperit de zăpadă, iar cursa a continuat pe strada Octavian Goga, unde peisajul este la fel și se înaintează dificil. Colegul nostru a virat apoi pe strada Argeșului, a ajuns pe Dumbrăvii din nou și a virat la dreapta pe Dima. Același lucru și acolo. video foto – trafic de coșmar în sibiu. ninge din nou iar străzile arată jalnic. tu ce părere ai?Zăpadă multă pe carosabil și nici urmă de deszăpezire, iar autoturismele înaintează cu greutate. Cursa a continuat pe strada Rahovei și apoi s-a intrat pe o altă stradă extrem de folosită de conducătorii auto, strada Semaforului. Și aici carosabilul e acoperit de gheață și zăpadă.
CITEȘTE ȘI: Primăria Sibiu spune că se face deszăpezire cu zece autospeciale. Care sunt prioritățile
Cititorii Ora de Sibiu care au urmărit imaginile transmise în direct pe pagina noastră de Facebook ne-au semnalat un lucru pe care cu toții îl bănuiam. Sibiul e înzăpezit, iar pe străzile secundare situația este și mai gravă.

Autobuz ieșit în decor în Piața Unirii
Lucrurile se pot agrava dacă ne gândim că județul nostru este sub cod galben de ninsori. Inevitabilul s-a produs și au apărut și accidentele în oraș. În Piața Unirii un autobuz cu remorcă nu a mai putut urca spre Prefectură, a derapat și a ieșit în decor. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Vedeți AICI fotografii. Tot miercuri dimineață, în jurul orei 11.30 a avut loc un accident și în zona Penny pe Șoseaua Alba Iulia. Detalii găsiți AICI.

Ultima oră

Comentariul meu