Reprezentații de marcă la Teatrul Național Radu Stanca. Programul spectacolelor din weekend

La Teatrul Național Radu Stanca, acest sfârșit de săptămână vine la pachet cu patru spectacole semnate de patru personalități de marcă din domeniul artelor: „Mozart steps”, coregrafia Gigi Căciuleanu, „Sărbători fericite” în regia lui Cristian Juncu, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi și „Opinia publică” în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

Spectacolul „Mozart Steps”, are loc joi, 12 ianuarie, de la ora 19:00, la sala Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Sărbători fericite” se va juca vineri, 13 ianuarie, de la ora 19:00, „Fantoma e aici” sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19:00  iar „Opinia Publică”, duminică, 15 ianuarie, de la ora 19:00.

Accesul publicului la aceste reprezentații se face pe baza biletelor puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, cât şi online, prin eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa și de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul unui bilet variază între 10 şi 20 de lei, iar pentru cele achiziţionate online se adaugă un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu