Pompierii au stabilit cauza incendiului la camionul de pe autostrada Sibiu - Sălişte

Pompierii Sibieni au intervenit marți, pe Autostrada Sibiu-Săliște, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de  un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Marți, 10 ianuarie a.c., la ora 17:31, un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Sălişte a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, pe Autostrada A1, la km 266, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Incendiul a cuprins cabina şi o anvelopă a remorcii. Cauza  incendiului a fost determinată de  un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit, în ultimele ore, pentru stingerea a două incendii și pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii a două accidente rutiere.
De asemenea, tot în această perioadă, 25 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte 7 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Ocna Sibiului și Dumbrăveni.
În cursul nopții trecute, la ora 00.05, pompierii din cadrul Secţiei Mediaş au intervenit în municipiul Mediaş, str. Baznei, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Incendiul a cuprins acoperişul şi tavanul pe o suprafață de aproximativ 10 mp şi a deteriorat pereţii şi parchetul mansardei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă timp de aproape două ore pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de evcauare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.
Foto:arhivă

 

Ultima oră

Comentariul meu