cursuri suspendate joi și vineri în cinci județe. cum stau lucrurile în școlile din sibiu
Foto Arhiva

Ministerul Educației Naționale a anunțat prin vocea ministrului că joi și vineri cursurile din cinci județe și București să fie suspendate. În județul Sibiu se fac cursuri normale în toate școlile cu excepția a patru cazuri.

Cursurile vor fi suspendate joi și vineri din cauza vremii nefavorabile în județele Constanța, Călărași, Tulcea, Vrancea, Ilfov și în București, a declarat miercuri, ministrul Educației, Pavel Năstase. El a precizat însă că situația este în dinamică și ar mai putea să fie suspendate cursurile și în alte județe pentru cele două zile. Miercuri, cursurile școlare sunt suspendate integral în județele Brăila, Maramureș, Teleorman, Giurgiu, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și în București.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Trafic de coșmar în Sibiu. Ninge din nou iar străzile arată jalnic. Tu ce părere ai?
Cursuri normale în județul Sibiu. Cu patru excepții
Inspectorul Școlar General, Ștefan Firu, spune că în județul Sibiu nu se pune problema suspendării cursurilor în alte școli în afară de cele anunțate marți. Astfel elevii vor merge la ore, mai puțin cei din Şcolile Gimnaziale din Slimnic, Loamneş, Nocrich și Brădeni. ”La Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Dumbrăveni s-au rezolvat probleme. În rest toate unitățile de învățământ din județul Sibiu funcționează normal. Prezența în școli este una foarte bună, iar la grănițe la fel. Nu se pune la ora actuală problema să suspendăm cursurile”, a explicat inspectorul general de la ISJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu