video - curse anulate la transmixt pe mai multe trasee din județ. s-au stricat autocarele și microbuzele din cauza gerului

Frigul a dat peste cap și programul principalei companii de transport persoane din județul Sibiu. Autocarele s-au defectat din cauza frigului, iar altele nu au mai pornit. Numai în Agnita patru mașini au rămas în pană.

Situație extrem de dificilă la SC Transmixt SA, principala firmă care operează curse de transport de persoane în județul Sibiu. Din cauza frigului mai multe autocare și microbuze s-au defectat și din acest motiv marți dimineață mai multe curse au avut întârzieri sau au fost anulate. ”Au rămas multe în pană. Numai la Agnita de exemplu am avut patru mașini care s-au defectat din cauza gerului. Nu au mai pornit și în aceste condiții nu s-au mai putut efectua cursele. Am avut situații deosebite și pe alte rute… La Cisnădie, Șura Mare, Ruși… A fost o dimineață dificilă”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Puaic Florian de la Transmixt.
Situația s-a remediat însă spre după amiază, așa că toate cursele programate marți după ora 14.00 se vor desfășura conform graficului normal. ”Mașinile care nu au probleme efectuează curse și pe traseele unde am întâmpinat greutăți. În această după amiază se vor opera toate cursele programate”, a mai spus Puiac Florian.
Cititorii Ora de Sibiu ne-au semnalat încă de marți dimineață faptul că autobuzele Transmixt nu au ajuns în stații în mai multe localități din județ. Iată mai jos o convorbire telefonică trimisă către Ora de Sibiu de un cititor. Acesta a dialogat cu dispecerul Transmixt despre o cursă care nu a mai ajuns la Șura Mare. Reamintim că la Sibiu noaptea trecută temperaturile au scăzut la minun 29 de grade.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu