copii rămași acasă la armeni, hașag și bungard. în municipiul sibiu se fac cursuri în toate școlile

Chiar dacă temperaturile de afară au ajuns la aproape –30 de grade, procesul didactic se desfășoară normal în municipiul Sibiu în toate unitățile de învățământ. În județ sunt însă câteva probleme.

Inspectorul General al ISJ Sibiu, Ștefan Firu, a explicat pentru Ora de Sibiu faptul că marți, 10 ianuarie, se desfășoară ore în toate școlile din capitala județului. Firu spune că deocamdată nu se pune problema ca elevii să nu facă cursuri. ”Eu țin permanent legătura cu directorii de școli, licee și grădinițe. Din trei în trei ore suntem informați despre cum decurge situația în fiecare unitate de învățământ. Deocamdată nu se pune problema de a suspenda cursurile”, a declarat Firu.
Acesta recunoaște că sunt școli la care accesul se face mai greoi din cauza deszăpezirii proaste din municipiul Sibiu. ”Sunt foarte nemulțumit, dar problema aceasta trebuie rezolvată de primărie”, a mai spus Firu.

Probleme în trei localități
Copii din Armeni și Hașag nu au ajuns marți dimineață la școală pentru că microbuzul cu care erau transpostați nu a pornit din cauza frigului. De asemenea la grădinița din Bungard s-a defectat centrala termică și copiii au fost anunțați să stea acasă pentru că nu se poate asigura căldura în imobilul respectiv.

Ultima oră

Comentariul meu